Izrada Web trgovina

Koje god proizvode ili usluge prodavali, potreban Vam je funkcionalan i vizualno privlačan Web Shop, koji bi potencijalnim kupcima odavao dojam ozbiljnog online prodavača kvalitetnih proizvoda ili usluga uz maksimalnu sigurnost kupovine.
Izrada Web shopa

Uz višegodišnje iskustvo u izradi Web Shopova s modernim dizajnom, željni smo novih izazova i prilika za dokazivanje da smo među najboljim Web shop dizajnerima u Hrvatskoj. No uz moderan dizajn, vrlo bitan dio Web shopa je njegova funkcionalnost. Naručiocu omogućujemo Web shop koji je integriran s našim komercijalnim programom XC Vision, pomoću čega se uvelike pojednostavljuje izdavanje fiskaliziranih računa te se u realnom vremenu sinkronizira stanje na skladištu i cijene artikala.

Web shop je time jedan cjelovit sustav koji funkcionira samostalno i automatizirano. Komunikacija kroz shop je automatizirana i prema Vama i prema Vašim kupcima, od potvrde registracije ili narudžbe do zaprimanja računa. Sve zakonske odredbe su zadovoljene, tako da se možete usredotočiti na ono najbitnije – a to je prodaja i upravljanje svojim kupcima.

Ovisno o specifikacijama, izrada Web shopa može trajati od 14 do 60 radnih dana.

Dizajn online trgovine

Web stranica tj. Web Shop je virtualno mjesto gdje se potencijalni kupci često po prvi puta susreću s Vama, kao firmom ili proizvodima odnosno uslugama koje nudite. Izgled, brzina i funkcionalnost su bitni elementi svake Web stranice. Ti elementi znatno utječu na pažnju, zainteresiranost i ukupni dojam kupca. Nemojte dopustiti da Vam zbog lošeg prvog dojma izmaknu potencijalni kupci, a time i dodatni prihodi.

Što Vam sve možemo ponuditi?

Povežite Web Shop s postojećom bazom podataka i Vašim poslovnim softverom te koristite prednosti ubrzanog naručivanja i realizacije prodaje. Koristi su brojne i za Vas i za Vaše kupce! Možemo pružiti sve ovo i više uz Vašeg osobnog Web Shop dizajnera s kojim možete stvoriti suvremene, privlačne i interaktivne stranice, sve prema viziji Web shopa kakvog ste zamislili.

Web Shop se može integrirati s našim ERP programom XC Vision tj. komercijalnim modulom XC Komercijalno što omogućuje jednostavno, efikasno i gotovo istovremeno postavljanje novih proizvoda u Web shop ponudu te automatsko ili ručno micanje starih ili rasprodanih proizvoda. Program je povezan s Web Shopom tako da se ponuda artikala automatski popunjava kroz program. Potrebno je jedino staviti prezentacijsku sliku proizvoda ili usluge uz njegov opis. Da, to je tako jednostavno i funkcionira!

* Cijena usluge na upit (ovisi o zahtjevima naručitelja i kompleksnosti Web Shopa).

Reference

Pridružite se brojnim korisnicima koji su nam već dali svoje povjerenje u izradi Web Shopa poput:

Zainteresirani ste za ovu uslugu? Pošaljite upit

Uneseni privatni podaci koriste se isključivo u svrhu odgovora na Vaš upit. Poslani podaci neće se zapisivati/pohranjivati niti će se dijeliti s trećim stranama.
Uspješno Vaš upit je uspješno poslan! Ubrzo će Vas kontaktirati djelatnik s odgovorom.
Neuspješno GREŠKA! Upit nije poslan! Molimo prokušajte ponovno.