Nabava i priprema informatičke opreme

Nabava opreme

Surađujemo s 10-tak firmi dobavljača raznovrsne opreme, od klasičnih računala i laptopa do servera, pisača i dr. opreme posebne namjene.

Niste sigurni koja oprema i programi bi odgovarali Vašim poslovnim potrebama? Javite nam se i složit ćemo ponudu koja je isključivo namijenjena Vašem profilu poslovanja.

Priprema opreme za svakodnevni rad

Kupljena informatička oprema, odmah nakon nabave, nije spremna za poslovnu uporabu. Da se oprema pripremi za sve potrebe svakodnevnog rada, obično je potrebno više sati pripreme i konfiguracije ovisno o vrsti opreme i kompleksnosti postojećeg računalnog sustava firme u koju se nova oprema postavlja u rad.

Priprema se najčešće obavlja nakon preuzimanja robe od dobavljača te se isporučuje u što kraćem roku (obično do 48h).

Ako imate potrebu za nabavkom i pripremom računalne opreme, kontaktirajte nas i možemo zajedno odrediti koja oprema bi najviše odgovarala Vašem poslovanju.

Zainteresirani ste za ovu uslugu? Pošaljite upit

Uneseni privatni podaci koriste se isključivo u svrhu odgovora na Vaš upit. Oni se neće zapisivati/pohranjivati osim ako iz upita ne proizađe potreba za slanjem ponude ili daljnje suradnje. Vaši privatni podaci ne dijele se s trećim stranama.
Uspješno

Vaš upit je uspješno poslan!

Možete očekivati odgovor u najkraćem mogućem roku (unutar 24h).

Neuspješno

GREŠKA! Upit nije poslan!

Molimo prokušajte ponovno kasnije ili nas direktno kontaktirajte.