Kao firma s preko 25 godina dugom tradicijom i opširnim iskustvom u razvoju programskih sustava, proizveli smo brojna tehnološki napredna programska rješenja za male, srednje i veće poduzetnike te obrazovne i javne ustanove.

Programska rješenja razvijaju se u raznim oblicima i s različitim namjenama, ali uvijek imaju ključnu ulogu u poslovnom procesu korisnika na način da povećavaju efikasnost i pojednostavljuju aktivnosti djelatnika u svakodnevnom radu.

Kroz dugogodišnji razvoj, napravili smo više desktop, web i mobilnih programa, od manjih aplikacija koje imaju specifičnu namjenu, do većih programskih sustava koji podržavaju poslovnu logiku cjelokupnog poslovanja većih firmi ili ustanova.

Ispod možete pročitati u kratko o svakom programskom sustavu ili aplikaciji.

XC Vision programski sustav

XC Vision

Programski sustav XC Vision je ERP (enterprise resource planning) poslovno-informacijski sustav za komercijalno-skladišno i financijsko poslovanje. Sastoji se od više komponenti (modula) te kao cjelokupno ERP rješenje namijenjen je srednjim i velikim kompanijama, dok su se zasebni moduli pokazali kao odlična rješenja za mala poduzeća u svojim specifičnim segmentima poslovanja.

Saznaj više

XC Knjigovodstvo

XC Knjigovodstvo je osnovni modul programskog paketa XC Vision koja predstavlja cjelokupni knjigovodstveni sustav. Program je u potpunosti u skladu s Hrvatskim zakonodavstvom i ispunjava sve obveze prema menadžmentu firme. Često se koristi u knjigovodstvenim servisima i firmama koje žele samostalno voditi svoje knjigovodstvo.

Saznaj više

XC Komercijalno

XC Komercijalno je također osnovni modul programskog paketa XC Vision, no može funkcionirati samostalno kao program za komercijalno poslovanje. To je program koji omogućuje korisnicima evidenciju nabave, vođenje skladišta i upravljanje prodajom. Skladišta mogu biti maloprodajna i veleprodajna dok je program u potpunosti usklađen sa zakonom o fiskalizaciji.

Saznaj više

XC CRM

Program XC CRM namijenjen je vođenju interne baze klijenata. Kroz program korisnik može upravljati odnosima sa svojim kupcima i svim poslovnim aktivnostima koje to uključuje, poput slanja ponuda, evidencija ugovora, upravljanje radnim zadacima svojih djelatnika, povezivanje radnih zadataka s klijentima, fakturiranje poslova, evidencija i slanje newslettera te vođenje call centra.

Saznaj više

XC Light

XC Light je poslovna aplikacija za upravljanje osnovnim sredstvima – materijalnim, nematerijalnim i osnovnim sredstvima u obliku novca ili potraživanja.

Saznaj više

MCS izvještaji

MCS izvještaji su izvještajni sustav namijenjen menadžmentu firma (pogotovo većih kompanija) kojima su vrlo značajni kvalitetni i brzi statistički i analitički podaci o njihovom poslovanju. Svi izvještaji mogu se izvesti u Excel za daljnju obradu te ih se može dobiti u grafičkom obliku.

Saznaj više

XC DMS programski sustav

XC DMS

XC DMS specijalizirani je poslovni sustav prilagođen zahtjevima i poslovanju auto kuća, salona i servisera vozila. Integriran je sa XC Vision programskim paketom ili njegovim pojedinim modulima te djeluje kao sustav povezanih aplikacija: XC Vision, Auto salon, Servis vozila i MCS izvještaji te razni web servisi i aplikacije poput Online naručivanje vozila na servis, Prijenos vozila iz DMS sustava na Njuškalo kao oglase ili na web stranicu auto kuće.

Saznaj više

Auto salon

Program Auto Salon namijenjen je svakodnevnom poslovanju auto kuća i salona u prodaji i evidenciji vozila. Pomaže korisnicima u radnim aktivnostima usmjerenim prodaji i upravljanju rabljenim ili novim vozilima koja su u salonu, na skladištu, u dolasku ili odlasku.

Saznaj više

Servis vozila

Program omogućuje korisniku vođenje servisa vozila što podrazumijeva upravljanje radnim nalozima, kontakt informacijama stranaka, informacijama o vozilu, najavama na servis i sl. Program se može integrirati sa sustavom za online naručivanje stranaka na servis (kroz web stranicu distributera).

Saznaj više

DMS Web integracije

Razvojem DMS sustava napravljene su razne Web integracije između DMS-a i raznih Web stranica i portala. Online naručivanje vozila na servis – omogućuje da se stranke na Web stranici servisera prijave na servis svog vozila. Online naručivanje dijelova – omogućuje kupcima direktnu kupnju novih i zamjenskih dijelova preko Web stranice. Prijenos vozila iz DMS sustava na Njuškalo – unosom podataka o vozilima u DMS sustav, ona se mogu prenijeti na Njuškalo u obliku oglasa. Prijenos vozila na Web stranicu auto kuće – najčešće se na ovaj način prodaju rabljena vozila, no zapravo nema ograničenja u namjeni.

Saznaj više

Specijalizirani programi

Hera – Graditeljstvo i zaštita okoliša

Program za upravljanje poslovima upravnog odjela za graditeljstvo i zaštitu okoliša. Pruža uvid u sve predmete zaprimljene kroz pisarnicu i vezan je uz urudžbeni zapisnik i klase koje se odnose na građevinske i lokacijske dozvole.

Saznaj više

HR-S programski sustav za sindikate

Informacijski sustav za vođenje sindikata razvijen pomoću Internet tehnologija. Sustav se temelji na informacijskoj bazi članova sindikata. Približite svoje aktivnosti i događaje svojim članovima te im pružite bolju uslugu koristeći suvremene tehnologije.

Saznaj više

MCS Ordinacija

Program namijenjen poliklinikama i ordinacijama za svakodnevno upravljanje pacijentima, doktorima i raspoloživima sobama u sklopu zdravstvene ustanove. MCS Ordinacija je dovoljno fleksibilna da se više različitih doktora, specijaliziranih u razna područja medicine, mogu služiti programom s jasnim razlikama u pristupu svojim pregledima. Program je namijenjen i za rad medicinskih sestara i tehničara koji su prvi stupanj kontakta između pacijenata i zdravstvene ustanove te spona između pacijenata i doktora.

Saznaj više

MCS Intrastat

Program za brzu izradu izvještaja o izvozu i uvozu robe, koji se predaje Hrvatskoj carinskoj upravi. Sustav automatski može preuzeti podatke iz naših povezanih programa, ali podaci se mogu prenijeti na način da se izvezu u Excel formatu i uvezu u sustav.

Saznaj više

Turizam

Hotelski informacijski sustav (HIS)

Programski sustav za hotele sastoji se od više naših programskih rješenja integriranih u jednu cjelinu. Takav sustav sadrži XC Vision za komercijalno-skladišno poslovanje i knjigovodstvo, eRecepciju za hotelsko recepcijsko poslovanje (zaprimanje i odjava gostiju, praćenje rezervacija i radova domaćinstva i dr.), Fast POS za blagajne u restoranima i kafićima (lobby bar) i MCS izvještaji za praćenje analitičkih podataka poslovanja hotela.

Saznaj više

eRecepcija

eRecepcija je web program namijenjen privatnim iznajmljivačima smještajnih jedinica (poput apartmana, vila, soba i sl.), a služi za prijem i odjavu gostiju, izradu i praćenje rezervacija, izdavanje računa, slanje prijava u Turističku zajednicu (integracijom s eVisitorom) te ima mogućnost ispisa raznih financijskih i drugih izvještaja povezanih s gostima.

Saznaj više

mCheckin

Ova jednostavna mobilna aplikacija omogućuje brži i praktičniji unos gostiju u sustav eRecepcije i automatski prijavljuje gosta na eVisitor skeniranjem podataka s osobnih/putnih isprava gostiju kroz kameru mobitela. Mobilna aplikacija vidi sve trenutno aktivne rezervacije gostiju iz sustava eRecepcije te se nakon odabira željene rezervacije popunjavaju podaci potrebni za prijavu gosta u sustav.

Saznaj više

Programi za evidenciju

eOčevidnik – Evidencija djelatnika

Program omogućava detaljnu evidenciju i pregled matičnih i drugih važnih podataka o djelatnicima ustanove ili kompanije. Evidencija djelatnika omogućava brzo i lako generiranje preko 20 ključnih izvještaja od matične knjige zaposlenika i organizacijskog ustroja do raznih statističkih i drugih izvještaja.

Saznaj više

Evidencija radnog vremena

Aplikacija je prilagođena novom Zakonu o radu i služi za evidenciju radnog vremena aktivnih i privremenih djelatnika, kao i djelatnika koji rade preko studentskih ili učeničkih servisa.

Saznaj više

Putni nalozi

Program Putni nalozi omogućuje jednostavnu evidenciju, ispis i upravljanje putnim nalozima te prijenos podataka iz programa u blagajnu.

Saznaj više

Programi za obračun dohodaka

Obračun plaće

Program Plaća omogućava efikasan i brz obračun plaće na bazi bruto ili neto vrijednosti boda za period čiji početak i kraj određuje korisnik uz puno uvažavanje važećeg akta poduzeća i zakonskih propisa.

Saznaj više

JOPPD obrazac

Aplikacija je namijenjena za programsko ispunjavanje JOPPD obrasca. Obrazac je izvještaj o primicima, porezu na dohodak i prirezu te doprinosima za obvezna osiguranja. Aplikacija omogućava preuzimanje podataka iz drugih izvora (npr. knjigovodstvenih programa) i ispravno uređivanje podataka prema pravilima za izradu JOPPD obrasca.
Nakon prijema podataka moguće je dobiti sve potrebne izvještaje i datoteke u XML formatu za predaju JOPPD-a u FINA-u.

Saznaj više

Ugovori o djelu

Aplikacija služi za obračun drugih dohodaka, autorskih honorara i ugovora o djelu te podržava najnovije zahtjeve za obračun autorskih honorara, ugovora o djelu, kao i svih ostalih primitaka od samostalnog i nesamostalnog rada.

Saznaj više

Maloprodajni sustav Fast POS

Fast POS

Za potrebe maloprodaje na desktop i tablet kasama koje funkcioniraju na Windows operativnom sustavu, razvijen je program koji se temelji na dugogodišnjem iskustvu u području maloprodaje. Fast POS pokriva potrebe blagajni u ugostiteljstvu, trgovinama, ljekarnama, buticima i drugim maloprodajnim lokacijama.

Saznaj više

mPOS

Za potrebe mobilnosti u ugostiteljstvu, razvijen je sustav za maloprodaju na mobilnim Android uređajima (tableti i pametni mobiteli), koji omogućava brzo zaprimanje i slanje narudžbi direktno za stolom gostiju. Idealno za veće i manje sustave ugostitelja.

Saznaj više

Uredsko poslovanje

Castor- sustav elektroničkog uredskog poslovanja

Aplikacija Castor korisnicima osigurava sigurno upravljanje dokumentima, ubrzava i pojednostavljuje proces evidencije, obrade, kretanja i pohrane dokumenata s mogućnošću pristupa s udaljenih lokacija putem mobilnih uređaja. Prilagođena je za rad prema Uredbi o uredskom poslovanju.

Saznaj više