DMS Web integracije

Povezivanje DMS programskog sustava s Web stranicama auto kuća

Tijekom razvoja DMS sustava, susreli smo se s više potreba auto kuća, salona i servisnih centara da omoguće što lakši pristup kupcima prema svojim uslugama. Situacije s kojima smo se susreli uključuju: online najava na servis vozila, automatski prijenos novih i rabljenih vozila na Web stranicu, automatski prijenos novih i rabljenih vozila na Njuškalo u obliku oglasa i online narudžbe dijelova. Uz sve to pružamo uslugu izrade posebno namijenjenih Web stranica za auto kuće.

Online najava na servis vozila

Omogućite svojim kupcima da se samostalno naruče na servis vozila u bilo kojem od Vaših servisnih centara. Kupac se može najaviti uz registraciju tj. izradu korisničkog računa ili bez te može odabrati slobodni termin po želji. Čim se kupac najavi, rezervacija termina vidi se u našem programskom sustavu Servis vozila. Svaka nova rezervacija vidi se u realnom vremenu i u programu i na webu, tako da ne može doći do dupliciranja termina. Primjer funkcionalnosti možete vidjeti na stranici Opel auto kuće PSC Zagreb: Najava na servis.

Online narudžbe dijelova

Integracija komercijalnog sustava za auto kuće (XC Komercijalno) s Web stranicom na način da se omogući kupcima direktno naručivanje dijelova za svoj model vozila. Kupac se jedino mora registrirati na stranici tako da se osigura vjerodostojnost narudžbe.

Izrada posebno namijenjenih Web stranica za auto kuće

Za distributere vozila, izradili smo posebno prilagođene Web stranice za potrebe auto kuća. Takve stranice prikazuju nova i rabljena vozila na lageru uz jednostavnu mogućnost direktnog unosa od strane administratora. Svako vozilo ima svoju cijenu, slike, značajke/svojstva, opremu, lokaciju i sl. te kupac za svako vozilo može poslati direktno upit. Također stranice podržavaju funkcionalnost online najavi na servis, online narudžbi dijelova i automatski prijenos vozila iz našeg programskog sustava na Web stranicu. Primjeri stranica za auto kuće: PSC Zagreb, Autowill Rent a car, PSC Dalmacija, PSC Primorje, PSC Dalmacija Rent a car.

Automatski prijenos novih i rabljenih vozila na Web stranicu

Integracijom programskog sustava Auto Salon s Web stranicom, uklanja se potreba za administriranjem podacima o vozilima na više mjesta. Sve podatke unosite kroz Auto Salon, a oni se automatski sljedeći dan vide na Web stranici.

Automatski prijenos novih i rabljenih vozila na Njuškalo i Index.hr u obliku oglasa

Sve više kupaca posjećuje portale koji objedinjuju ponudu novih i rabljenih vozila, poput Njuškala ili Indexa. Iz tog razloga, korisno je imati automatsku poveznicu s tim portalima, preko koje možete prenositi podatke o svojim vozilima direktno u njihove sustavu u obliku oglasa. Jedini preduvjet je da imate otvoren korisnički račun na portalu prema kojem se prenose podaci.

* Cijena integracija ovisi o više faktora poput vrste integracije, veličine poslovnog sustava naručitelja, koji programski sustav koristite i tko Vam je napravio Web stranicu

Zainteresirani ste za ovaj program? Pošaljite upit

Uneseni privatni podaci koriste se isključivo u svrhu odgovora na Vaš upit. Poslani podaci neće se zapisivati/pohranjivati niti će se dijeliti s trećim stranama.
Uspješno Vaš upit je uspješno poslan! Ubrzo će Vas kontaktirati djelatnik s odgovorom.
Neuspješno GREŠKA! Upit nije poslan! Molimo prokušajte ponovno.