Fast POS

Maloprodajni sustav za fiskalne blagajne

Sveobuhvatno rješenje za prodaju različitih vrsta artikala i usluga s fiskalizacijom na blagajni.

Namijenjeno za sve vrste uređaja koji koriste Windows operativni sustav bilo klasično računalo, specijalizirane touch screen kase ili tablete.

Integracija s poslovnim sustavom za komercijalno-skladišno i knjigovodstveno poslovanje, omogućava jednostavnije, brže i elegantnije upravljanje poslovnim procesima.

Za koga je namijenjen Fast POS?


 

Restorani  i kafići

Fast POS je prilagođen radu ugostiteljskih objekata i ispunjava sve potrebe za rad sa stolovima i upravljanje narudžbama. Korisnicima olakšava definiranje rasporeda stolova i brzu dodjelu artikala po stolovima uz ispis narudžbi prema fazama naručivanja. Uz mPOS mobilnu aplikaciju moguće je još brže zaprimiti i poslati narudžbu na šank ili kuhinju.

Trgovine

Fast POS osigurava nesmetan rad s kupcima u maloprodajnoj trgovini, brzi odabir proizvoda te izradu i ispis računa. Podrška za barkod čitače za očitavanje barkodova s podacima o artiklu.

Hoteli

Fast POS vezan je za sustav eRecepcija tako da gost hotela može u kafiću ili restoranu konzumirati hranu/piće (ili npr. u sklopu povezanih usluga hotela poput wellnessa) i prebaciti trošak na sobu u kojoj odsjeda. Gost za vrijeme boravka u hotelu manje vremena provodi “plaćajući usluge”, već to može napraviti prilikom checkouta – čime se poboljšava iskustvo boravka.


 

Personalizirani rad s artiklima

Svrstavanje artikala u posebno definirane grupe radi bržeg odabira (npr. najprodavaniji artikli ili grupirano po vrstama pića/hrane) i kreiranje prečaca (shortcuts) za često korištene artikle.

Online/Offline način rada

Potpuna usklađenost sa zakonom o fiskalizaciji s riješenim offline načinom rada u slučaju nestanka Interneta te automatskom naknadnom fiskalizacijom računa.

Maloprodajni izvještaji

Izvještaji prometa (info blagajne, zaključak blagajne, svi računi napravljeni u danu), kontrola prodanih artikala (kontrolna traka), mjesečni blagajnički izvještaji.


 

mPOS – mobilna aplikacija za brzo zaprimanje narudžbi

Aplikacija je namijenjena ugostiteljima i služi konobarima za brzo zaprimanje narudžbi gostiju i slanje u kuhinju ili na šank. Sustav automatski šalje hranu na printer u kuhinju, a piće na printer kod šanka. Na ovaj način djelatnici u kuhinji i na šanku u trenu dobivaju točnu informaciju koja jela i pića treba poslužiti. Svaka narudžba zaprimljena kroz mPOS, automatski je vidljiva na  kasi u Fast POS-u.  Na taj način, sustavi su integrirani tj. povezani i rade u skladu kao jedna cjelina.

Aplikacija se može koristiti na bilo kojem mobilnom uređaju (mobitel ili tablet) koji koristi Android operativni sustav.

Zainteresirani ste za ovaj program? Pošaljite upit

Uneseni privatni podaci koriste se isključivo u svrhu odgovora na Vaš upit. Poslani podaci neće se zapisivati/pohranjivati niti će se dijeliti s trećim stranama.
Uspješno Vaš upit je uspješno poslan! Ubrzo će Vas kontaktirati djelatnik s odgovorom.
Neuspješno GREŠKA! Upit nije poslan! Molimo prokušajte ponovno.