Projektiranje sustava i konzultantske usluge

Postavljanje poslovnog sustava

Imate loše postavljen poslovni sustav s puno “rupa” i nedostataka? Sve se to može popraviti uz stručnjake za projektiranje poslovnih sustava.

U našem timu imamo više takvih stručnjaka, koji efikasno mogu posložiti sustave do 50 radnih mjesta. Unaprijed odrađenim konzultacijama mogu se dogovoriti detalji sustava kakvog želite dobiti, a naši tehničari će odraditi implementaciju servera, računala i druge IT opreme tako da sustav bude organiziran točno na način koji savršeno odgovara Vašem profilu poslovanja.

Niste sigurni koja oprema i programi bi odgovarali Vašim poslovnim potrebama? Javite nam se i složit ćemo zajedno ponudu koja je namijenjena točno za Vaš poslovni sustav.

Kontaktirajte nas i možemo dogovoriti osobno upoznavanje i sastanak za projektiranje Vašeg budućeg poslovno-informacijskog sustava.

Zainteresirani ste za ovu uslugu? Pošaljite upit

Uneseni privatni podaci koriste se isključivo u svrhu odgovora na Vaš upit. Oni se neće zapisivati/pohranjivati osim ako iz upita ne proizađe potreba za slanjem ponude ili daljnje suradnje. Vaši privatni podaci ne dijele se s trećim stranama.
Uspješno

Vaš upit je uspješno poslan!

Možete očekivati odgovor u najkraćem mogućem roku (unutar 24h).

Neuspješno

GREŠKA! Upit nije poslan!

Molimo prokušajte ponovno kasnije ili nas direktno kontaktirajte.