eOčevidnik – Kadrovska evidencija

Aplikacija omogućava detaljnu evidenciju svih vrsta podataka o djelatnicima kroz njihove profile. Svaki profil djelatnika dopušta unos svih zakonski potrebnih podataka koje ustanove trebaju voditi o svojim zaposlenicima.

Podaci koji se upisuju u program su: ime, prezime, adresa, datum i mjesto rođenja, podaci o članovima obitelji, podaci iz e-radne knjižice, povijest radnog staža (prepisana iz radne knjižice), podaci o završenim stupnjevima školovanja, podaci o dolasku i odlasku iz poduzeća, rad na određeno ili neodređeno i sl.

U evidenciji su svi podaci o djelatnicima na jednom mjestu te se iz njih mogu lako dobiti razni izvještaji po potrebi, poput:

  • Karton djelatnika
  • Matična knjiga djelatnika (poredak po matičnom broju ili po datumu zaposlenja)
  • Popisi djelatnika po raznim filterima
  • Popis školovanja, dokumenata djelatnika
  • Plan godišnjih odmora i rješenja
  • Izvještaji za potrebe statistike – po obrazovanju, po spolu i po godinama starosti

 

Mogućnost ispisivanja ugovora o radu te prijava i odjava na mirovinsko i zdravstveno osiguranje. Kalkulacija i ispis dana godišnjeg odmora i rješenja za iste te druga dokumentacija koju koristite u poslovanju, a odnosi se na zaposlenike.

* Cijena programa na upit (ovisi o više faktora poput veličine poslovnog sustava naručitelja).

Zainteresirani ste za ovaj program? Pošaljite upit

Uneseni privatni podaci koriste se isključivo u svrhu odgovora na Vaš upit. Poslani podaci neće se zapisivati/pohranjivati niti će se dijeliti s trećim stranama.
Uspješno Vaš upit je uspješno poslan! Ubrzo će Vas kontaktirati djelatnik s odgovorom.
Neuspješno GREŠKA! Upit nije poslan! Molimo prokušajte ponovno.