INFORMATIČKA OPREMA I INFORMACIJSKI SUSTAVI

Održavanje informacijskog sustava i opreme

Održavanje informacijskog sustava i opreme obuhvaća administraciju i brigu o svim radnim stanicama i središnjim serverskim jedinicama. U to je uključeno administriranje i održavanje IT opreme, početna dijagnoza kvara, odvoz na servis, pomoć u detekciji greške programa trećih strana, osiguranje nesmetanog rada.

Saznaj više

Nabava i priprema informatičke opreme

Bilo da Vam je postojeća oprema zastarjela ili kupujete novu zbog proširenja poslovanja ili jednostavno želite ispravan i funkcionalan sustav – na raspolaganju smo da to omogućimo. U partnerskom smo odnosu s preko 10 različitih dobavljača opreme. Uz nabavu i dostavu, možemo pripremiti nove radne stanice ili serverske jedinice za rad te implementirati ih u postojeći sustav.

Saznaj više

Backup podataka

Osigurajte si podatke i nesmetani rad svojeg poslovnog sustava backupiranjem podataka. Cloud backup, backup na eksterni uređaj ili lokalni backup.

Saznaj više

Antivirusna zaštita

Želite zaštitu svog poslovnog informacijskog sustava? U našoj ponudi možete nabaviti NOD 32 uz uslugu instalacije u Vaš poslovni sustav i konfiguracije da funkcionira sukladno s postojećim programima i servisima sustava.

Saznaj više

WEB DIZAJN

Izrada web stranica

Izrada i dizajn Web stranica koristeći suvremene Web tehnologije (HTML 5, CSS 3, jQuery). Izrađujemo prilagodljive stranice kojima se struktura dinamično mijenjanja ovisno o veličini uređaja s kojeg se pregledava (tako da uvijek savršeno budu prikazane na ekranu).

Saznaj više

Izrada web trgovina

Izrada maloprodajnih i veleprodajnih (B2B) Web trgovina s naglaskom na funkcionalnost. Povezivanje trgovine u realnom vremenu s komercijalnim programom XC Vision čime se automatski sinkroniziraju cijene, stanje na skladištu, prodajni uvjeti, partneri (kupci) i dr.

Saznaj više

Optimizacija Web stranica za Internet tražilice

Optimizacija Web stranica za Internet tražilice poput Google-a (SEO) podrazumijeva optimizaciju koda na način da tražilice puno lakše “čitaju” tu stranicu, a sve sa ciljem da budete više rangirani među rezultatima pretraživanja na Google-u i drugim tražilicama kada potencijalni kupac pretražuje sadržaj (proizvod ili uslugu) koji se nalazi na Vašoj stranici.

Saznaj više

OSTALO

Projektiranje sustava i konzultantske usluge

Želite posložiti svoj informacijski sustav da odgovara potrebama Vašeg poslovanja? Možemo to ostvariti!

Saznaj više

Cloud sustavi

Cloud sustavi omogućavaju korištenje programa, baza podataka i IT opreme koja Vam je potrebna za svakodnevno poslovanje, a da pritom ne trebate ulagati u svoju postojeću IT opremu, već koristite resurse naše serverske opreme.

Saznaj više

Izrada novih prilagođenih programa

Imate ideju za novi programski sustav, a nemate programerskih vještina tj. tim programera iza sebe da to ostvarite? Možemo za Vas složiti točno programski sustav kakav ste zamislili.

Saznaj više