mPOS

mPOS sustav namijenjen je ugostiteljima koji koriste naš maloprodajni sustav Fast POS. To je zapravo mobilna aplikacija koja se može postaviti na bilo koji mobilni uređaj (mobitel ili tablet) koji koristi Android operativni sustav. Aplikacija služi konobarima za brzo zaprimanje i slanje narudžbi u kuhinju ili na šank.

Konobari s uređajima na kojem je instaliran mPOS zaprimaju narudžbe od gostiju, bilo za restoran ili kafić. Sustav automatski šalje hranu na printer u kuhinju, a piće na printer kod šanka. Na ovaj način djelatnici u kuhinji i šanku dobivaju odmah točnu informaciju koja jela i pića trebaju poslužiti.

Aplikacija čita sve podatke koji su uneseni u Fast POS sustav, tako da nije potrebno pretipkavati ništa na mobitel/tablet. Uz to, svaka narudžba zaprimljena kroz mPOS, vidljiva je automatski i na kasi u Fast POS-u. Na taj način, sustavi su integrirani tj. povezani i rade u skladu kao jedna cjelina.

Za sve dodatne informacije ili prezentaciju aplikacije, slobodno nas pošaljite upit.

* Cijena aplikacije na upit (ovisi o više faktora poput veličine poslovnog sustava naručitelja).

Zainteresirani ste za ovu aplikaciju? Pošaljite upit

Uneseni privatni podaci koriste se isključivo u svrhu odgovora na Vaš upit. Poslani podaci neće se zapisivati/pohranjivati niti će se dijeliti s trećim stranama.
Uspješno Vaš upit je uspješno poslan! Ubrzo će Vas kontaktirati djelatnik s odgovorom.
Neuspješno GREŠKA! Upit nije poslan! Molimo prokušajte ponovno.