Ugovori o djelu

Aplikacija se temelji na funkcionalnosti programa za obračun plaće, ali djeluje zasebno i služi za obračun drugih dohodaka, autorskih honorara i ugovora o djelu. Podržava najnovije zahtjeve za obračun autorskih honorara, ugovora o djelu, kao i svih ostalih primitaka od samostalnog i nesamostalnog rada.

Aplikacija se sastoji od 4 komponente – matičnih podataka, obračuna primitaka, listanja izvještaja i servisnih opcija. U program je uključen modul JOPPD obrasca koji se može koristiti i neovisno o samom obračunu i isplati primitaka.

Osnovne funkcije programa

Matični podaci

U ovom dijelu programa nalaze se podaci koje je potrebno definirati prije samog obračuna primitaka. U tu kategoriju spadaju područni uredi (popunjavaju se podaci za obračun poreza, kao i podaci za ispis virmana), poslovne banke (za isplatu primitaka), poslovne jedinice, vrste primitaka (opis primitka, kao i stope doprinosa) i na kraju primatelji isplata.

Obračun/izmjena primitaka

Dio programa u kojem se vrši obračun primitaka. Prilikom samog obračuna, program povlači obračunske podatke iz matičnih podataka no moguće ih je promijeniti i u toku rada. Primitak je moguće obračunati po neto i po bruto principu. Ukoliko dođe do greške u obračunu ili do potrebe izmjene iznosa, moguće je ispraviti obračun.

Izvještaji

Izvještaji su podijeljeni na dvije cjeline: tekući izvještaji (listanja za aktualne obračune) i statistiku (prijava poreza i ID1 obrazac). U tekuće izvještaje uključeni su isplatni listići, virmani poreza, isplata doprinosa, dnevna rekapitulacija i JOPPD obrazac s pripadajućim opcijama.

Servis

U ovom dijelu programa moguće je otvoriti novog korisnika aplikacije (pravnu osobu koja isplaćuje primitke) ili otvoriti novu radnu godinu za postojećeg korisnika. Također se može izvršiti ispravak podataka pravne osobe kao i indeksiranje tablica.

* Cijena programa na upit (ovisi o više faktora poput veličine poslovnog sustava naručitelja).

Zainteresirani ste za ovaj program? Pošaljite upit

Uneseni privatni podaci koriste se isključivo u svrhu odgovora na Vaš upit. Oni se neće zapisivati/pohranjivati osim ako iz upita ne proizađe potreba za slanjem ponude ili daljnje suradnje. Vaši privatni podaci ne dijele se s trećim stranama.
Uspješno

Vaš upit je uspješno poslan!

Možete očekivati odgovor u najkraćem mogućem roku (unutar 24h).

Neuspješno

GREŠKA! Upit nije poslan!

Molimo prokušajte ponovno kasnije ili nas direktno kontaktirajte.