MCS Expenser- sustav za odvjetničke urede

Program za obračun troškova i izdavanje računa

MCS Expenser programsko je rješenje za vođenje svih troškova predmeta/uredskih projekata na jednom mjestu. Omogućuje preciznu evidenciju troškova i usluga, te izdavanje računa s automatskim obračunom sati rada. Aplikacija je namijenjena poslovanju u odvjetničkim uredima ali primjenjiva je i u drugim djelatnostima.

Glavne funkcije programskog rješenja:

• Evidencija poslovnih subjekata (zaposlenici, klijenti, partneri, suprotne strane)
• Evidencija predmeta, troškova, usluga i satnica
• Kalkulacija/Izračun troškova
• Izrada i izdavanje računa (dizajn prema dogovoru ENG i HRV)
• Export (izvoz) računa u PDF i LEDES formatu
• Reguliranje prava pristupa dijelovima aplikacije
• Izvještaji i preračun efikasnosti naplaćenog prema utrošenoj satnici
• Multijezičnost (hrvatski, engleski, njemački)
• Dostupnost na svim mobilnim uređajima (računalo, laptop, tablet, mobitel)

Evidencija svih poslovnih subjekata na jednom mjestu

Aplikacija pohranjuje sve potrebne podatke o poslovnim subjektima (pravne i fizičke osobe) koji su uključeni u proces predmeta/projekata. Aplikacija nudi uvid u osnovne informacije o klijentima, budućim klijentima ili suprotnim stranama, te o zaposlenicima i partnerima.

Evidencija predmeta/projekata

MCS Expenser omogućuje lakšu procjenu troškova predmeta i praćenje napretka rada. Aplikacija nudi evidenciju novih i uvid u sve otvorene i zatvorene predmete te njihov sadržaj, klijente, budžet i suprotne strane.

Definiranje satnica

Svakom predmetu dodjeljuju se zaposlenici i definiraju njihove satnice u traženoj valuti. Zaposlenici mogu imati fiksnu satnicu ili satnicu prilagođenu određenom predmetu, vremenskom periodu ili usluzi.

Evidencija usluga i troškova

Putem aplikacije, uz svaki predmet lako se evidentiraju i prate usluge i troškovi koji nastaju tijekom rada. Usluge i troškovi unose se po zaposleniku prema utrošenim satima rada ili u cijelom iznosu troška.

Obračun troškova

Po završetku ili u toku predmeta aplikacija nudi mogućnost automatskog obračuna troškova i usluga za određeni vremenski period. Aplikacija kreira izvještaj u kojem su detaljno ispisane sve izvršene usluge i troškovi vezani uz odabrani predmet. Na temelju kalkulacije može se odmah izraditi novi račun, a generirani izvještaj prilaže se uz račun.

Izrada i izdavanje računa

Aplikacija nudi mogućnost izrade računa za sve radnje u toku ili za samo odrađeni posao. Praćeno vrijeme oblikovano je i grupirano na fakturi s točno onim podacima koje je potrebno prikazati. Stope naplate mogu se prilagoditi prema vlastitim potrebama.

Računi mogu biti na hrvatskom, engleskom i hrvatsko-engleskom jeziku, a eksportirati (izvesti) se mogu u PDF i LEDES formatu (koristi se kod odvjetničkih ureda za elektroničku razmjenu računa i drugih informacija između korporacija i odvjetničkih društava). Ovaj format služi kako bi pojednostavili postupak naplate, uštedjeli vrijeme i smanjili mogućnost pogrešaka prilikom naplate. Uz račun može se priložiti bilo koji elektronički dokument koji je pohranjen na računalu ili mobilnom uređaju.

Web aplikacija

Expenser aplikacija bazirana je na SQL bazi podataka i funkcionalna je sa svim novijim web browserima uz mogućnost rada s bazom u Cloud okruženju. Prilagođena je za rad na računalu i svim mobilnim uređajima: laptop, tablet i mobitel, neovisno o operativnom sustavu (iOS, Android..). Prednost web aplikacije je mogućnost pristupa u bilo koje vrijeme s bilo kojeg mjesta, jedini uvjet za rad je internetska veza. Idealno za udaljene načine rada.

Multijezičnost

Aplikacija je u cijelosti dostupna na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku, a prema interesu može se prevesti i na bilo koji drugi jezik. Prije samog ulaska u aplikacija korisnik ima mogućnost jednostavnog odabira jezika po potrebi.

Zainteresirani ste za ovaj program? Pošaljite upit

Uneseni privatni podaci koriste se isključivo u svrhu odgovora na Vaš upit. Poslani podaci neće se zapisivati/pohranjivati niti će se dijeliti s trećim stranama.
Uspješno Vaš upit je uspješno poslan! Ubrzo će Vas kontaktirati djelatnik s odgovorom.
Neuspješno GREŠKA! Upit nije poslan! Molimo prokušajte ponovno.