Dealer Management System (DMS)

DMS je specijalizirani programski sustav namijenjen poslovanju auto kuća i salona. To je zapravo poslovni sustav integriran sa XC Vision ERP programskim rješenjem, ali prilagođen zahtjevima i okruženju auto kuća, auto salona i servisnih centara vozila. Ovdje možete vidjeti sve funkcionalnosti i svojstva programskog paketa XC Vision ili zasebnih glavnih modula XC Komercijalno i XC Knjigovodstvo te zapravo dobiti mali uvid u što Vam sve može omogućiti ovaj programski paket.

Programski sustav DMS prvenstveno je bio napravljen za Opel auto kuće, no program je prilagodljiv i primjenjiv kod proizvođača i prodavača motornih vozila bilo koje marke.

Specijalizirane aplikacije za auto kuće

Auto Salon – program za upravljanje prodajom vozila, salonom i skladištem automobila

Program Auto Salon namijenjen je svakodnevnom radu prodajnog odjela auto kuća. Sustav omogućava jednostavno i efikasno upravljanje vozilima, evidenciju i prodaju novih ili rabljenih vozila, lako praćenje testnih vožnji te brzu izradu ponuda i ugovora. Kroz program se vodi evidencija podataka o vozilima, razne aktivnosti vezane uz prodaju vozila (izrada narudžbi, ponuda, ugovora i sl.) uz automatsku kalkulaciju prodajne cijene i PPMV-a te se mogu generirati i ispisati razni prodajni i financijski izvještaji.

Servis – program za upravljanje servisom vozila i post prodajom

Program Servis namijenjen je vođenju integriranog servisa auto kuće ili zasebnog servisnog centra, što podrazumijeva upravljanje radnim nalozima i aktivnostima servisera, kontakt informacijama klijenata, informacijama o vozilu, terminima za servis, servisnim računima te generiranje raznih servisnih izvještaja.

Uz to, program se temelji na bazi podataka potencijalnih i postojećih kupaca iz koje se pokreću sve prodajne aktivnosti auto kuće/servisnog centra. Pomoću tih podataka možete pratiti aktivnosti svojih kupaca i pružati im što kvalitetniju i usmjereniju uslugu, nuditi im nove proizvode/usluge te ih uključivati u razne akcije.

MCS izvještaji – sustav naprednih izvještaja za auto kuće

Aplikacija (modul) za ručno ili automatsko generiranje i izradu specifičnih poslovnih i statističkih izvještaja vezanih uz poslovanje auto kuće, salona ili servisnog centra. Omogućuje uvid u sve financijske pokazatelje na godišnjoj, mjesečnoj ili dnevnoj bazi, praćenje nabave i radnih aktivnosti djelatnika te brojna druga izvještajna područja.

Web integracije za distributere i servisere vozila

U sklopu cijelog DMS sustava razvili smo brojne Web integracije za auto kuće i salone.

  • Izrada posebno namijenjenih Web stranica za auto industriju
  • Svakodnevni automatski prijenos vozila iz DMS sustava na Njuškalo/Index.hr i Web stranicu auto kuće
  • Online naručivanje na servis vozila (rezervirani termini se direktno prikazuju u našem programskom sustavu)
  • Online naručivanje dijelova
  • Rent a car online rezervacije vozila

Dodatne pogodnosti DMS sustava

  • Web lager lista – Web aplikacija za praćenje stanja vozila na skladištu
  • Praćenje rada mehaničara – evidencija rada i radnih aktivnosti zaposlenika
  • Upravljanje rezervnim dijelovima – stanje rezervnih dijelova na skladištu i njihova alokacija
  • Internetom povezana skladišta dijelova – skladišta dijelova su online povezana u realnom vremenu što omogućuje brzo slanje dijelova iz skladišta u skladište po potrebi
  • Marketinški modul za praćenje, izradu i slanje newslettera, sms poruka i cirkularnih pisama ili kataloga

Za sve dodatne informacije ili prezentaciju programskog sustava, slobodno nas kontaktirajte.

* Cijena programa na upit (ovisi o više faktora poput veličine poslovnog sustava naručitelja).

Zainteresirani ste za ovaj program? Pošaljite upit

Uneseni privatni podaci koriste se isključivo u svrhu odgovora na Vaš upit. Poslani podaci neće se zapisivati/pohranjivati niti će se dijeliti s trećim stranama.
Uspješno Vaš upit je uspješno poslan! Ubrzo će Vas kontaktirati djelatnik s odgovorom.
Neuspješno GREŠKA! Upit nije poslan! Molimo prokušajte ponovno.