O nama

Tko smo?

Centar MCS je poduzeće s dugogodišnjom tradicijom u programerskom poslovanju. Osnovano 1991. godine, bez početnog kapitala, oboružani samo idejom o vlastitoj firmi, Lidija i Hrvoje Lizatović, napustili su svoja tadašnja radna mjesta i začeli nešto posebno. Nakon više od 25 godina poslovanja, poduzeće zapošljava i brine se za 30-tak zaposlenika. To više nisu samo zaposlenici već jedna velika zajednica koja djeluje kao jedan.

 

Područje djelovanja

Posjedujemo višegodišnje iskustvo razvoja poslovnih programskih rješenja. Tijekom godina, razvili smo niz poslovnih aplikacija u DOS i Windows operativnim sustavima, a poslovanje smo proširili na implementaciju mrežnih sustava i konzultantske usluge.

Razvili smo programe koji rade s Microsoft SQL bazama podataka te radimo na razvoju Web aplikacija s raznim komercijalnim namjenama. Vrlo praktična rješenja ponudili smo auto kućama za prodaju i servisiranje automobila te malim i srednjim firmama za svoje knjigovodstveno i komercijalno poslovanje.

Politika našeg poslovanja usmjerena je na povećanje efikasnosti poslovanja naših klijenata kroz moderan pristup koji uključuje suvremene Internet tehnologije. Jednako pristupamo izradi novih poslovnih rješenja kao i integraciji i nadogradnji postojećih sustava.

Budući da smo ovlašteni partner svjetskih dobavljača informatičke opreme, pružamo uslugu IT konzultacija preko koje možete dobiti kvalitetne i pravovremene savjete za nabavu i implementaciju IT opreme koja bi najbolje odgovarala Vašem poslovanju.

 

Što Vam možemo ponuditi?

U potrazi ste za funkcionalnim programskim rješenjima?

U ponudi Centar MCS proizvoda možete pronaći ERP sustav XC-Vision, razne programe za upravljanje odnosima s kupcima (CRM) i poslovanje auto kuća (DMS). Uz to, nudimo i implementaciju komercijalnih maloprodajnih i veleprodajnih programa.

Želite da program bude prilagođen Vašem poslovanju? Svi naši programi se mogu oblikovati prema Vašim individualnim specifikacijama. Implementiramo programe isključivo namijenjene Vama!

 

Naša misija

Naša misija je biti najbolja firma u segmentu razvoja programa u Hrvatskoj. To ćemo postići stvaranjem sve boljih i naprednijih program te zadovoljavanjem svih potreba za informatičkom opremom i softverom koje naši korisnici mogu imati.