XC Vision ERP

Poslovni informacijski sustav za komercijalno-skladišno i računovodstveno poslovanje

XC Vision je programski sustav za obavljanje komercijalnih, knjigovodstvenih i administrativnih poslovnih aktivnosti, koji omogućava jednostavnije, brže i elegantnije upravljanje poslovnim procesima. To je univerzalan programski alat, razvijen za različite vrste poslovnih organizacija sa svrhom povećanja efikasnosti djelatnika u njihovim svakodnevnim poslovnim aktivnostima.

Sastoji se od više modula koji zajedno čine cjelokupno ERP rješenje za srednja i velika poduzeća, no svaki pojedinačni modul može se koristiti za potrebe pojedinih poslovnih procesa u manjim firmama. Svi moduli XC Visiona mogu se koristiti zasebno te mogu poslužiti kao individualna programska rješenja za područje svoje namjene.

XC Knjigovodstvo – knjigovodstveni program

XC Knjigovodstvo je jedan od osnovnih modula XC Visiona. Kao samostalni modul namijenjen je knjigovodstvenim/računovodstvenim servisima ili firmama koje vode svoje vlastito knjigovodstvo. Ovaj modul omogućava ispunjavanje svih obveza prema državi i menadžmentu firme ili upravljanje knjigovodstvenim servisom.

U programu se bilježe i konstantno prikupljaju podaci nastali u poslovnom okruženju na temelju kojih se provode sve knjigovodstvene aktivnosti. Program radi u potpunosti u skladu sa svim zakonskim odredbama te pruža izrazitu izvještajnu fleksibilnost kojom se podmiruju potrebe menadžmenta firme.

XC Komercijalno – upravljanje skladištem, veleprodajom i maloprodajom

XC Komercijalno dio je programskog paketa XC Vision, ali može funkcionirati zasebno kao program za komercijalno i skladišno poslovanje u raznim djelatnostima poput proizvodnje, maloprodaje, veleprodaje, ugostiteljstva i različitih usluga. Omogućuje korisnicima efikasnu evidenciju nabave, vođenje skladišta i upravljanje prodajom (maloprodaja i veleprodaja) uz potpunu usklađenost sa zakonom o fiskalizaciji.

XC Light – osnovna sredstva

Programski sustav XC Light namijenjen je upravljanju osnovnim sredstvima, obračunavanju kamata, vođenju evidencije uvoza i izvoza, upravljanju kompenzacijama i drugim popratnim aktivnosti.

XC CRM – upravljanje prodajom i odnosima s kupcima

XC CRM je programski sustav namijenjen upravljanju odnosima s kupcima te provođenju prodajnih i marketinških aktivnosti prema njima. U to je uključeno upravljanje bazom partnera, radnim nalozima, ugovorima klijenata, fakturama, prodajom, urudžbiranjem i podrškom. Uz sve to, razvijeni su i Call centar te Newsletter moduli koji omogućavaju jednostavno praćenje telefonske interakcije i slanje newslettera klijentima.

XC Vision korišten u svom kompletnom obliku služi kao sveobuhvatni programsko-informacijski sustav firme. Kompletni sustav može obuhvatiti i naša druga programska rješenja poput Evidencije radnog vremena djelatnika, Putnih naloga, Evidencije djelatnika, Obračun plaća, Obračun drugih dohodaka i dr. ovisno o Vašim potrebama. Implementacijom programskih rješenja efektivno si smanjujete vrijeme potrebno za obavljanje svakodnevnih poslovnih aktivnosti djelatnika i time povećavajući njihovu efikasnost.

Za sve dodatne informacije ili prezentaciju programa, slobodno nas kontaktirajte.

*Cijena programa na upit (ovisi o više faktora poput veličine poslovnog sustava naručitelja).

Zainteresirani ste za ovaj program? Pošaljite upit

Uneseni privatni podaci koriste se isključivo u svrhu odgovora na Vaš upit. Poslani podaci neće se zapisivati/pohranjivati niti će se dijeliti s trećim stranama.
Uspješno Vaš upit je uspješno poslan! Ubrzo će Vas kontaktirati djelatnik s odgovorom.
Neuspješno GREŠKA! Upit nije poslan! Molimo prokušajte ponovno.