mSkladište

Osnovne značajke aplikacije

Gubite puno vremena u provođenju inventure?

Za svakog poduzetnika inventura predstavlja zakonsku obvezu fizičke provjere stvarnog stanja imovine i obveza. Vrlo je važna jer se na taj način dobivaju informacije o realnom financijskom položaju poduzeća te informacije o mogućim propustima tijekom poslovanja. Popisivanje robe posao je koji često oduzima puno vremena, zahtijeva papirologiju te se uvijek nastoji obaviti u što kraćem roku kako biste što prije nastavili s redovnim poslovanjem.

Kako Vam mSkladište može pomoći u procesu inventure?

mSkladište je mobilna aplikacija namijenjena svim poslovnim subjektima koji upravljaju vlastitim skladištima robe. Služi za brzo i jednostavno vođenje skladišnog poslovanja putem mobilnih uređaja koji olakšavaju rad bilo u pokretu ili u uredu.

Osnovne funkcije aplikacije

Pristup informacijama o artiklima

Kroz aplikaciju dostupne su sve potrebne informacije o artiklima:

  • Stanje po skladištima
  • Lokacija
  • Raspoloživa količina
  • Cijena
  • LOT
  • Rok trajanja

Inventura robe

Aplikacija omogućuje brzo popisivanje stvarnog stanja robe na skladištu sa i bez pristupa mreži (online i offline mogućnost rada). Artikli se dodaju na popis očitanjem barkoda ili pretragom artikala po nazivu, kataloškom broju ili šifri. Nakon odabira artikla unosi se lokacija, rok trajanja, LOT i količina. Količina može biti upisana ručno ili postavljena automatski na određen broj (npr. 1).

Popis robe

Mogućnost kreiranja popisa robe za kalkulacije, narudžbe kupaca, otpremnice ili račune za određenog partnera. Roba se popisuje očitanjem barkod broja, upisom kataloškog broja, šifre ili naziva uz upis potrebnih informacija o artiklu kao što su: LOT, rok trajanja, lokacija, napomena i količina.

Otprema robe

Putem aplikacije roba se može složiti po kreiranom dokumentu otpremnice ili narudžbe kupca. Za svaki složeni artikl upisuje se LOT, rok trajanja, lokacija, količina. Iz komercijalnog programa moguće je zadavanje slaganja po operaterima, uvid u status slaganja i detaljan uvid u složenu robu.

Partneri

Aplikacija nudi pregled svih partnera kao i svih potrebnih kontakt informacija kao što su telefonski broj, adresa, e-mail.

Fotografije

Uz robu na popisu ili bilo kojem dokumentu može se dodati fotografija kao prilog s obzirom na svrhu (npr. reklamacija) uz upis napomene.

Lokacije

Opcija dodjele jedne ili više lokacija određenom artiklu.

Rok trajanja

Mogućnost pregleda i izmjena stanja roka trajanja za svaki artikl. Prilikom slaganja javlja se upozorenje ukoliko postoji rok trajanja koji ranije ističe

Intervencija

Nakon što je dokument popisa ili otpreme robe u statusu slaganje/kontrola gotovo, odabirom opcije intervencija automatski se šalje mail Upravi (odgovornoj osobi) koja može korigirati dokumente. Nakon korekcije opcijom intervencija-gotova automatski se šalje mail skladištaru koji zaključuje dokument.

Ispis deklaracije i dodjeljivanje barkoda

Odabirom artikla moguć je ispis deklaracije, napomene, dodatnog teksta, i sl. na dedicirane pisaće. Ukoliko artikl nema barkod, može mu se dodijeliti kroz aplikaciju (jednom artiklu može biti dodan neograničen broj barkoda).

Automatska povezanost sa postojećim aplikacijama (integracija)

Podaci o artiklima preuzimaju se iz matične komercijalne aplikacije (npr. XC Vision ili DMS) i nije potrebno ručno dodavati artikle u aplikaciju. Također, svi popisi artikala koji se kreiraju putem mSkladišta automatski su vidljivi u komercijalnom sustavu s kojim je aplikacija povezana (XC Vision/DMS).

Rad u pokretu uz mobilne uređaje

mSkladište može se koristiti na bilo kojem mobilnom uređaju (mobitel ili tablet) koji koristi Android operativni sustav. Preporuka je nabava Android uređaja za skladišno poslovanje koje je zaštićeno i otpornije za rad u odnosu na mobitel. Uređaj je stvoren za logistiku i korištenje na terenu te predstavlja idealno rješenje za prikupljanje podataka u stvarnom vremenu.

Program je modularan i dostupan u cijelosti sa svim navedenim funkcijama ili s modulima prema Vašim potrebama.

Olakšajte i ubrzajte proces inventure koristeći mobilne tehnologije

Za sve dodatne informacije ili prezentaciju aplikacije, slobodno nam pošaljite upit.

* Cijena aplikacije na upit (ovisi o više faktora poput veličine poslovnog sustava naručitelja i količini uređaja na kojima se koristi).

Zainteresirani ste za ovu aplikaciju? Pošaljite nam upit

Uneseni privatni podaci koriste se isključivo u svrhu odgovora na Vaš upit. Poslani podaci neće se zapisivati/pohranjivati niti će se dijeliti s trećim stranama.
Uspješno Vaš upit je uspješno poslan! Ubrzo će Vas kontaktirati djelatnik s odgovorom.
Neuspješno GREŠKA! Upit nije poslan! Molimo prokušajte ponovno.