Programska rješenja za Vas

XC Vision ERP

Poslovni informacijski sustav za komercijalno-skladišno i računovodstveno poslovanje

XC Vision ERP

XC Vision je programski sustav za obavljanje komercijalnih, knjigovodstvenih i administrativnih poslovnih aktivnosti, koji omogućava jednostavnije, brže i elegantnije upravljanje poslovnim procesima. To je univerzalan programski alat, razvijen za različite vrste poslovnih organizacija sa svrhom povećanja efikasnosti djelatnika u njihovim svakodnevnim poslovnim aktivnostima.

Sastoji se od više modula koji zajedno čine cjelokupno ERP rješenje za srednja i velika poduzeća, no svaki pojedinačni modul može se koristiti za potrebe pojedinih poslovnih procesa u manjim firmama. Svi moduli XC Visiona mogu se koristiti zasebno te mogu poslužiti kao individualna programska rješenja za područje svoje namjene.

XC Vision moduli

XC Knjigovodstvo

XC Knjigovodstvo je jedan od osnovnih modula XC Visiona. Kao samostalni modul namijenjen je knjigovodstvenim/računovodstvenim servisima ili firmama koje vode svoje vlastito knjigovodstvo. Ovaj modul omogućava ispunjavanje svih obveza prema državi i menadžmentu firme ili upravljanje knjigovodstvenim servisom.

U programu se bilježe i konstantno prikupljaju podaci nastali u poslovnom okruženju na temelju kojih se provode sve knjigovodstvene aktivnosti. Program radi u potpunosti u skladu sa svim zakonskim odredbama te pruža izrazitu izvještajnu fleksibilnost kojom se podmiruju potrebe menadžmenta firme.

XC Komercijalno (maloprodaja i veleprodaja)

XC Komercijalno dio je programskog paketa XC Vision, ali može funkcionirati zasebno kao program za komercijalno i skladišno poslovanje u raznim djelatnostima poput proizvodnje, maloprodaje, veleprodaje, ugostiteljstva i različitih usluga. Omogućuje korisnicima efikasnu evidenciju nabave, vođenje skladišta i upravljanje prodajom (maloprodaja i veleprodaja) uz potpunu usklađenost sa zakonom o fiskalizaciji.

XC Light (osnovna sredstva)

Programski sustav XC Light namijenjen je upravljanju osnovnim sredstvima, obračunavanju kamata, vođenju evidencije uvoza i izvoza, upravljanju kompenzacijama i drugim popratnim aktivnosti.

XC CRM (upravljanje odnosima s kupcima)

XC CRM je programski sustav namijenjen upravljanju odnosima s kupcima te provođenju prodajnih i marketinških aktivnosti prema njima. U to je uključeno upravljanje bazom partnera, radnim nalozima, ugovorima klijenata, fakturama, prodajom, urudžbiranjem i podrškom. Uz sve to, razvijeni su i Call centar te Newsletter moduli koji omogućavaju jednostavno praćenje telefonske interakcije i slanje newslettera klijentima.

XC Vision korišten u svom kompletnom obliku služi kao sveobuhvatni programsko-informacijski sustav firme. Kompletni sustav može obuhvatiti i naša druga programska rješenja poput Evidencije radnog vremena djelatnika, Putnih naloga, Evidencije djelatnika, Obračun plaća, Obračun drugih dohodaka i dr. ovisno o Vašim potrebama. Implementacijom programskih rješenja efektivno si smanjujete vrijeme potrebno za obavljanje svakodnevnih poslovnih aktivnosti djelatnika i time povećavajući njihovu efikasnost.

Za sve dodatne informacije ili prezentaciju programa, slobodno nas kontaktirajte.

Cijena programa na upit (ovisi o više faktora poput veličine poslovnog sustava naručitelja).