Programska rješenja za Vas

XC Vision ERP

Poslovni informacijski sustav za komercijalno-skladišno i financijsko poslovanje

XC Vision ERP

XC Vision je programski sustav i platforma za obavljanje komercijalnih, knjigovodstvenih i administrativnih poslovnih aktivnosti, omogućava jednostavnije, brže i elegantnije upravljanje poslovnim procesima. To je univerzalan programski alat, razvijen za sve vrste poslovnih organizacija sa svrhom povećanja efikasnosti djelatnika u njihovim svakodnevnim poslovnim aktivnostima.

Sastoji se od više modula koji zajedno čine cjelokupno ERP rješenje za srednja i velika poduzeća, no kao pojedinačni moduli koriste se za specijalizirane poslove u manjim firmama.

Svi moduli XC Visiona mogu se koristiti zasebno te mogu poslužiti kao individualna programska rješenja za područje svoje namjene.

XC Vision moduli

XC Knjigovodstvo

XC Knjigovodstvo je jedan od osnovnih modula XC Visiona, no može i zasebno funkcionirati za firme koje imaju potrebu samo za knjigovodstvenim sustavom. Knjigovodstveni modul omogućava ispunjavanje svih obveza prema državi i menadžmentu firme.

U programu se bilježe i konstantno prikupljaju podaci nastali u poslovnom okruženju na temelju kojih se provode sve knjigovodstvene aktivnosti. Sve procedure se provode u pozadini programa prema unaprijed razrađenim kontnim shemama.

XC Komercijalno (maloprodaja i veleprodaja)

XC Komercijalno je dio programskog paketa XC Vision, ali može funkcionirati zasebno kao program za komercijalno i skladišno poslovanje. Omogućuje korisnicima evidenciju nabave, vođenje skladišta i upravljanje prodajom (maloprodaja i veleprodaja). Program je u potpunosti usklađen sa zakonom o fiskalizaciji.

XC Light (osnovna sredstva)

Programski alat XC Light namijenjen je upravljanju osnovnim sredstvima, obračunavanju kamata, vođenju evidencije uvoza i izvoza, upravljanju kompenzacijama i drugim popratnim aktivnosti.

XC CRM (upravljanje odnosima s kupcima)

XC CRM namijenjen je upravljanju odnosima s kupcima te provođenju prodajnih i marketinških aktivnosti prema njima. U to je uključeno upravljanje bazom partnera, radnim nalozima, ugovorima klijenata, fakturama, prodajom, urudžbiranjem i podrškom. Uz sve to, razvijeni su i Call centar te Newsletter moduli koji omogućavaju jednostavno praćenje poziva i slanje newslettera klijentima.

XC Vision korišten u svom kompletnom obliku služi kao sveobuhvatni informacijski sustav firme. Sustav može obuhvatiti i naša druga programska rješenja poput Evidencije radnog vremena djelatnika, Putnih naloga, Evidencija djelatnika, Obračun plaće, Obračun drugih dohodaka i dr. ovisno o potrebama. Implementacijom programskih rješenja efektivno si smanjujete vrijeme potrebno za obavljanje svakodnevnih poslovnih aktivnosti djelatnika, time povećavajući njihovu efikasnost.

Za sve dodatne informacije ili prezentaciju programa, slobodno nas kontaktirajte.

Cijena programa na upit (ovisi o više faktora poput veličine poslovnog sustava naručitelja).