JOPPD obrazac

Namjena sustava je da omogući korisniku brzo i lako programsko ispunjavanje JOPPD obrasca i zatim slanje u Poreznu upravu.

JOPPD obrazac je izvještaj o primicima, porezu na dohodak i prirezu te doprinosima za obvezna osiguranja.

Slanje podataka o ukupno ostvarenim primicima po pojedinom poreznom obvezniku u posebno strukturiranom formatu (XML datoteka).

Kakva rješenja nudimo?

  • Integrirani sustav s našim programima za obračun plaća, ugovora o djelu i autorskih honorara, putnih naloga i knjigovodstva
  • Samostalna aplikacija za popunjavanje JOPPD obrasca

Zašto Vam je potreban JOPPD obrazac?

JOPPD obrazac iz povezanih programa

U programu za obračun plaća, ugradili smo funkciju za popunjavanje JOPPD obrasca. Obrazac se automatskim procesom izrađuje “klikom na gumb”. Ostali dohoci kao autorski honorari, ugovori o djelu i sl. također su uključeni u obrazac.

Ostala primanja koja ulaze u JOPPD, poput putnih naloga, loko vožnji, blagajne, obračunatih kamata i sl., uključuju se u obrazac automatikom iz naših programa u kojima se administrira s tim podacima (XC Vision – Knjigovodstvo i putne naloge).

Razvili smo i samostalnu aplikaciju za pripremanje JOPPD obrasca imajući u vidu da mnogi korisnici naših programa imaju druga rješenja za obračune plaća. To se pogotovo odnosi na strane firme koje koriste inozemne aplikacije i državne ustanove koje su centralizirale svoje obračune plaća.

Samostalni program za pripremu JOPPD obrasca

Samostalna verzija programa omogućava preuzimanje podataka iz okolnih izvora i logičko uređivanje prema pravilima za izradu JOPPD obrasca. Nakon prijema podataka moguće je dobiti sve potrebne izvještaje i datoteke u XML formatu za predaju JOPPD-a u Poreznu upravu.

Aplikacija dozvoljava ručni unos i ispravak podataka za one koji imaju ručne obračune plaća ili za one koji podatke ne mogu osigurati kroz automatsku razmjenu.

XLS, PDF i DOCX format

Izvještaji iz JOPPD-a mogu se dobiti u XLS, PDF i DOCX formatu za internu upotrebu i odlaganje dokumentacije.

Aplikacija uključuje:

  • Povezivanje s potrebnim izvorom podataka
  • Kontrolu preuzetih podataka
  • Obradu podataka
  • Izvještavanje
  • Više isplata u mjesecu
  • Arhiva podataka
  • Povijest podataka

Aplikacija je dostupna za instalaciju na vlastitoj opremi ili za rad u oblaku (cloud sustavi) te je namijenjena svim sustavima za obračun plaće.

Program se može prilagoditi za pojedine korisnike i povezati s postojećim programskim sustavima radi postizanja više razine integracije i smanjenja troškova.

* Cijena programa na upit (ovisi o više faktora poput veličine poslovnog sustava naručitelja).

Zainteresirani ste za ovaj program? Pošaljite upit

Uneseni privatni podaci koriste se isključivo u svrhu odgovora na Vaš upit. Poslani podaci neće se zapisivati/pohranjivati niti će se dijeliti s trećim stranama.
Uspješno Vaš upit je uspješno poslan! Ubrzo će Vas kontaktirati djelatnik s odgovorom.
Neuspješno GREŠKA! Upit nije poslan! Molimo prokušajte ponovno.