Izrada Web stranica

Suvremeno poslovanje uvelike ovisi o javnom imidžu i online prisutnosti firme. Zbog toga Vam je potrebna atraktivna i dinamična Web stranica, koja će Vas predstavljati svim posjetiteljima kao modernu, dobrostojeću firmu koja prati napredak tehnologije i suvremene online trendove.

Razvojem informacijskih i komunikacijskih tehnologija pojavljuje se potreba da Web stranice budu pregledne i prilagođene svim uređajima preko kojih se pristupa Internetu, što uključuje ne samo računala i laptope, već i tablete i mobitele. Sve više korisnika pretražuje Internet preko svih tih uređaja te se zbog toga firme moraju prilagoditi novoj prisutnosti na Internetu. Koristeći suvremene Web tehnologije HTML 5, CSS 3, Javascript (jQuery) i php 7+, možemo izraditi prilagodljive (responsive) Web stranice koje se automatski prilagođavaju uređaju s kojeg se pristupa Web stranici (bio to mobitel, tablet ili računalo).

Ovisno o djelatnosti u kojoj poslujete i proizvodima/uslugama koje nudite na tržištu, Web stranicu je potrebno prilagoditi poslovnom okruženju i specifičnim uvjetima koje kupci očekuju od Vas. Web stranice moraju prikazivati zanimljiv i privlačan sadržaj te moraju biti u stanju zaokupirati i zaintrigirati korisnike u prvim trenucima njihovog dolaska. Da li je Vaša stranica uspješna u tome?

Vaš osobni Web dizajner

Nudimo Vam osobnog Web programera koji je isključivo zadužen za rad i suradnju na novoj Web stranici. Odabrana osoba je odgovorna za izravnu komunikaciju i poštivanje Vaših uputa i želja. Uz blisku suradnju, Vašu viziju Web stranice dovodimo u realnost.

Vrijeme izrade Web stranice

Vrijeme izrade može varirati ovisno o njenoj kompleksnosti i željama naručitelja. U pravilu radovi traju između 7 i 30 radnih dana.

Što je potrebno prije izrade nove Web stranice?

Izrada Web stranice može biti veliki pothvat ako planirate prikazivati puno interaktivnog i dinamičnog sadržaja. Prije upuštanja u ovakav projekt, imajte na umu da sav sadržaj koji će se prikazivati morate pripremiti u vremenu namijenjenom za izradu stranice. To uključuje tekst, slike i općenite smjernice izgleda i strukture stranice.

* Cijena usluge na upit (ovisi o veličini i kompleksnosti projekta).

Reference

Zainteresirani ste za ovu uslugu? Pošaljite upit

Uneseni privatni podaci koriste se isključivo u svrhu odgovora na Vaš upit. Poslani podaci neće se zapisivati/pohranjivati niti će se dijeliti s trećim stranama.
Uspješno Vaš upit je uspješno poslan! Ubrzo će Vas kontaktirati djelatnik s odgovorom.
Neuspješno GREŠKA! Upit nije poslan! Molimo prokušajte ponovno.