Programska rješenja za Vas

Nove Web stranice za distributere vozila

Nove Web stranice za distributere vozila

Tri nova Web projekta razvijena su za PSC Dalmaciju i PSC Primorje.

Sve stranice su potpuno prilagodljive za pregledavanje preko svih vrsta uređaja koji mogu ići na Internet.

PSC Dalmacija Web stranica

PSC Dalmacija je među glavnim distributerima novih Opel i Citroen vozila te raznih vrsta rabljenih vozila u Hrvatskoj. Nova stranica povezana je s našim DMS programskim sustavom (skupina više programa za distributere vozila) preko kojeg upravljaju svojim lagerom vozila. Sustavi su povezani na način da direktnim unosom vozila u program Auto Salon, ista vozila se prikazuju na Web stranici kao oglasi. Uz direktan prijenos na Web, oglasi se automatski prenose i na Hrvatski glavni online sustav za oglašavanje – Njuškalo.

Web stranicu možete vidjeti ovdje: PSC Dalmacija, dok oglase na Njuškalu možete vidjeti ovdje: Njuškalo oglasi.

PSC Rent Web stranica

Također Web projekt za PSC Dalmaciju – PSC Rent je multi-jezična Web stranica preko koje možete online rezervirati Rent a car vozila u Hrvatskoj. Stranica je također povezana s DMS sustavom čime mogu direktno zaprimati rezervacije, a kupac u nijednom trenutku ne može rezervirati vozilo koje nije dostupno za odabrano vrijeme. Uz to je razvijena napredna izvještajna funkcionalnost za praćenje rent vozila.

Web stranicu možete vidjeti ovdje: PSC Rent.

PSC Primorje Web stranica

Novi Web projekt za PSC Primorje sličan je projektu za PSC Dalmaciju, ali uz naprednije filtere za pretragu rabljenih vozila i uz jaki naglasak na dizajn. Oglasi za rabljena vozila su direktno povezani s njihovim DMS sustavom i direktno se prenose na Njuškalo. Uz to, napravljene su i dve zasebne brand stranice za Fiat i Alfa Romeo, ali s bitno različitim dizajnom.

Web stranicu možete vidjeti ovdje: PSC Primorje, a oglase na Njuškalu ovdje: Njuškalo oglasi.