Upoznajte sustav elektroničkog uredskog poslovanja

Nova aplikacija CASTOR korisnicima osigurava alat za upravljanje dokumentima, ubrzava i pojednostavljuje proces evidencije, obrade, kretanja i pohrane dokumenata s mogućnošću pristupa s udaljenih lokacija putem računala, laptopa i mobilnih uređaja.

Sama količina papira koji se moraju održavati može biti zastrašujuća za mnoge tvrtke, a pronalaženje određenih dokumenata kada su potrebni može biti dugotrajan i stresan proces. Castor pruža jedinstvenu platformu za pohranjivanje, organizaciju i pronalaženje dokumenata, što pomaže da se vrijeme i napor potrebni za upravljanje ovom vitalnom imovinom svedu na minimum.

Castor može pomoći u poboljšanju suradnje i komunikacije dopuštajući većem broju korisnika da istovremeno pristupaju i rade na istim dokumentima prema dodijeljenim ovlastima. Ovo može smanjiti vrijeme i trud potreban članovima tima za pregled i reviziju dokumenata, što u konačnici može poboljšati ukupnu produktivnost i učinkovitost.

Castor se može prilagoditi posebnim zahtjevima različitih poduzeća, nudi niz značajki i postavki koje se mogu modificirati kako bi odgovarale specifičnim zahtjevima korisnika, što ga čini fleksibilnim i učinkovitim alatom za upravljanje dokumentima.

Uvođenje Castora kao informacijskog sustava za upravljanje dokumentima pozitivan je razvoj za mnoge tvrtke i organizacije. Prednosti koje pruža u smislu organizacije dokumenata, sigurnosti i suradnje čine ga moćnim alatom za svaku tvrtku kojoj je potrebno olakšati proces prelaska na digitalni način rada s dokumentima.

Više o aplikaciji možete pročitati OVDJE

Ukoliko ste zainteresirani da uvedete rad s Castor aplikacijom u svoj poslovni proces, slobodno nas kontaktirajte ili dogovorite prezentaciju.