Programska rješenja za Vas

Gold partnerstvo – Moj eRačun

Ostvareno je Gold partnerstvo s firmom Elektronički račun, koji su poznati po svojem sustavu Moj eRačun kao lider u tržištu pružatelja usluge slanja i zaprimanja elektroničkih dokumenata (eRačun, eOtpremnica, eNarudžbenica, ePrimka, eOdobrenja, eTerećenja i eOpomena).

Partnerstvo označava da je postignuta integracija između naših programskih rješenja i sustava Moj eRačun, što znači da korisnici naših programa mogu slati i zaprimati valjane poslovne dokumente u elektroničkom obliku.

  • Smanjeni troškovi slanja računa (cijena od 2,19kn)
  • eDokumenti imaju status preporučene pošiljke – čime znate točno vrijeme kada i tko je preuzeo eDokument
  • Mogućnost arhiviranja eDokumenata u sustav eArhiv – na period od 11 godina
  • Nema „izgubljenih računa/dokumenata“ – zaprimljeni eDokument možete preuzeti neograničen broj puta

Ako ste već korisnik jednog (ili više) naših programskih rješenja i zanima Vas kako slati eDokumente kroz njih, kontaktirajte svog Centar MCS referenta za više informacija.

Ukoliko niste naš korisnik, a zanima Vas kako zakoračiti u svijet ureda bez papira i krenuti koristiti programska rješenja koja Vam povećavaju efikasnost poslovanja i štede na vremenu te kroz koja ćete moći slati i zaprimati eDokumente, slobodno nas kontaktirajte.

Više o eRačunima možete pročitati ovdje: Moj eRačun.

Slanje eRačuna na druge pružatelje eRačun usluge

Budući da postoji više pružatelja usluga eRačuna u Hrvatskoj, naše programske sustave smo prilagodili da mogu slati i direktno eRačune prema tim sustavima, ukoliko klijent tako izričito želi. Za više informacija, raspitajte se sa svojim Centar MCS referentom.