Programska rješenja za Vas

Usluge

Ovdje možete u kratko pregledati sve informatičke usluge koje pružamo. Za detaljniji opis, otvorite uslugu koja Vas više zanima.

Informatička oprema i sustavi

Održavanje i priprema informacijskih sustava

Održavanje informacijskog sustava i opreme obuhvaća administraciju i brigu o svim radnim stanicama i središnjim serverskim jedinicama. U to je uključeno administriranje i održavanje IT opreme, početna dijagnoza kvara, odvoz na servis, pomoć u detekciji greške programa trećih strana, osiguranje nesmetanog rada.

U partnerskom smo odnosu s preko 10 različitih dobavljača opreme. Uz nabavu i dostavu, možemo pripremiti nove radne stanice ili serverske jedinice za rad te implementirati ih u postojeći sustav. Razlozi za nabavu nove informatičke opreme ili unaprjeđenja postojeće su mnogobrojni. Bilo da Vam je postojeća oprema zastarjela ili kupujete novu zbog proširenja poslovanja ili jednostavno želite ispravan i funkcionalan sustav – na raspolaganju smo da to omogućimo.

Osigurajte si podatke i nesmetani rad svojeg poslovnog sustava backupiranjem podataka. Cloud backup, backup na eksterni uređaj ili lokalni backup.

Ovlašteni smo distributer i partner antivirusnih softverskih kuća Eset NOD 32 i Avira. Možete nabaviti licence ovih vrhunskih antivirusnih programa i time implementirati potpunu zaštitu od malignih softvera na cijeli svoj informacijski sustav. Uz prodaju, pružamo uslugu instalacije i konfiguracije programa, kako bi se pružila maksimalna zaštita cijelog Vašeg informacijskog sustava.

Želite posložiti svoj informacijski sustav da odgovara potrebama Vašeg poslovanja? Možemo to ostvariti!

Web dizajn, hosting i SEO

Izrada i hosting Web stranica i shopova

Izrada i dizajn Web stranica koristeći suvremene Web tehnologije (HTML 5, CSS 3, jQuery). Izrađujemo prilagodljive stranice kojima se struktura dinamično mijenjanja ovisno o veličini uređaja s kojeg se pregledava (tako da uvijek savršeno budu prikazane na ekranu).

Izrada maloprodajnih i veleprodajnih (B2B) Web trgovina s naglaskom na funkcionalnost. Povezivanje trgovine u realnom vremenu s komercijalnim programom XC Vision čime se automatski sinkroniziraju cijene, stanje na skladištu, prodajni uvjeti, partneri (kupci) i dr.

Tražite hosting Web stranice/trgovine i/ili hosting poslovnih mailova? Pregledajte dostupne pakete u ponudi.

Optimizacija Web stranica za Internet tražilice poput Google-a (SEO) podrazumijeva optimizaciju koda na način da tražilice puno lakše “čitaju” tu stranicu, a sve sa ciljem da budete više rangirani među rezultatima pretraživanja na Google-u i drugim tražilicama kada potencijalni kupac pretražuje sadržaj (proizvod ili uslugu) koji se nalazi na Vašoj stranici.

Internet marketing

Google i Facebook oglašavanje

Facebook je najmasovnije korištena društvena mreža već više godina. Zbog silne posjećenosti i udjela u svakodnevici velikog broja Facebook korisnika, potencijal oglašavanja na tom društvenom portalu je ogroman.

Oglasi na najpopularnijoj Internet tražilici na svijetu. Oglasite svoje proizvode i usluge potencijalnim kupcima koji traže firme poput Vaše.

Ostale usluge

Cloud sustavi i izrada novih programa

Cloud sustavi omogućavaju korištenje programa, baza podataka i IT opreme koja Vam je potrebna za svakodnevno poslovanje, a da pritom ne trebate ulagati u svoju postojeću IT opremu, već koristite resurse naše serverske opreme.

Imate ideju za novi programski sustav, a nemate programerskih vještina tj. tim programera iza sebe da to ostvarite? Možemo za Vas složiti točno programski sustav kakav ste zamislili.