Programska rješenja za Vas

Web Vision (Knjigovodstvo)

Web aplikacija za upravljanje knjigovodstvom za sindikate i neprofitne udruge

Pripadate skupini poslovnih subjekata koji su organizacijski distribuirani na udaljene podružnice, koje moraju voditi vlastite knjigovodstvene evidencije? Želite sve pratiti u konsolidiranim podacima u sjedištu organizacije?

Web knjigovodstvo

Web Vision je pravo rješenje za Vas! Aplikacija se može koristiti u svim poslovnicama uz minimalne tehničke uvjete. Pristup Internetu je dovoljan da sve knjigovodstvene evidencije svojih poslovnica evidentirate u centralnoj bazi podataka sindikata ili druge neprofitne ustanove.

Korištenje Web tehnologija u poslovanju omogućava nam da uz minimalne troškove efikasno organiziramo kompleksne sustave u cjeline s odličnim protokom informacija.

U tu svrhu, pripremili smo jednostavan oblik knjigovodstvenog programa s poslovnim pravilima koja podržavaju logiku neprofitnog knjigovodstva. Svaka podružnica usmjerena je na svoje podatke i radi samo na njima, dok sjedište ustanove ima ovlasti za uvid u konsolidirane podatke. Aplikacija omogućava jednostavnije, brže i efikasnije upravljanje knjigovodstvenim procesima.

Web–Vision se oslanja na programski sustav XC-Vision, ali djeluje samostalno u udaljenim podružnicama i ima direktnu vezu prema centralnoj knjigovodstvenoj bazi. Time omogućava vođenje centraliziranog knjigovodstva u realnom vremenu.

Ovako koncipirana aplikacija omogućava jednoobrazni pristup knjigovodstvenoj evidenciji svih organizacijskih jedinica, zasnovanim na jednom kontnom planu i jednakim procedurama rada.

Aplikacija omogućava jedinstveni sustav izvještavanja sa centralne lokacije bez razmjene papirnatih izvještaja i prijenosa podataka iz udaljenih poslovnica čime se efikasno i brzo podmiruju sve obveze prema zahtjevima zakonodavca.

Sustav je organiziran po principu riznice s vanjskim korisnicima kojima se centralizirano upravlja iz sjedišta. Ovim pristupom maksimalno se smanjuje trošak rada i ekonomično upravlja resursima.

Svaki vanjski subjekt u centralnoj bazi ima svoju bilancu, a u sjedištu se izrađuje konsolidirana bilanca na nivou cjelokupnog poslovnog subjekta.

Kao glavni izvještajni podaci navode se:

  • Temeljnice
  • Blagajnički izvještaj
  • Dnevnik knjiženja
  • Kartice
  • Knjige računa
  • Statistički izvještaji
  • Bilanca
  • Novčani tijek

Galerija slika programa

(Kliknite na sliku za pregled galerije)
Web Vision

Za sve dodatne informacije ili prezentaciju programa, slobodno nas kontaktirajte.

Cijena programa na upit (ovisi o više faktora poput veličine poslovnog sustava naručitelja).